Woonhuis

Ongedierte in huis? Wij helpen u er snel vanaf!

ongedierte bestrijding voor particulieren

Als u thuis bent wilt u natuurlijk ongestoord de dingen kunnen doen die u leuk vindt. Het is dan ook vervelend als u lastig gevallen wordt door beestjes die u, op welke wijze dan ook.
De overlast kan op velerlei manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld:
  • u zit in huis en hoort getrippel over zolder
  • u wordt gebeten door beestjes die irritatie veroorzaken
  • er komen wespen in huis of op het terras waardoor u niet meer ontspannen kunt zitten
  • er liggen keutels in huis of schuur
 en zo kunnen we nog wel een heleboel dingen opnoemen die uw woongenot verminderen.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Indien u ergens last van hebt kunt u eerst zelf proberen om het probleem op te lossen, in onze webshop (link) vindt al heel veel middelen om zelf problemen op te lossen. Maar u kunt ons natuurlijk ook meteen bellen of appen.

 

Onze werkwijze

Als wij bij u langs komen hebben we meestal de volgende werkwijze:
  • wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem te inventariseren
  • in sommige gevallen kunnen wij u meteen helpen, en in andere gevallen nemen wij wat beestjes of sporen daarvan mee om te determineren. Als wij weten om welk dier het gaat kunnen wij een behandelplan maken
  • wij nemen dan contact met u op om af te spreken wat er moet gebeuren en wanneer. Bestrijden is niet altijd noodzakelijk, in veel gevallen is het nemen van preventieve maatregelen voldoende, bv gaten en kieren dichten, voedselresten opruimen ed.
  • indien er een bestrijding heeft moeten plaatsvinden volstaat in sommige gevallen een eenmalige behandeling. Het kan echter ook nodig zijn dat er nog een herhalings bestrijding moet plaatsvinden. Er wordt dan in overleg met u afgesproken of het nodig is dat wij nog weer langs komen voor nacontrole, of dat u het zelf in de gaten houdt.

Periodieke controle (preventief)

Ook is het mogelijk om met ons afspraken te maken dat ik een x-aantal keren per jaar bij u langs kom om te kijken of alles nog rustig is, of dat er een nieuwe dreiging van ongedierte aan kan komen. Door deze controles kan er vroegtijdig worden ingegrepen, waardoor de overlast door ongedierte voor u tot een minimum beperkt kan blijven.

Pin It on Pinterest