Diensten

Dienstverlening in ongediertebestrijding

Klik op de gewenste knop voor meer informatie

Mollen bestrijdenVliegenWespen Muizen Ratten Zilvervisjes

Termaat plaagdierbeheersing biedt duurzame oplossingen in ongediertebestrijding met oog voor milieu en natuur. Als gecertificeerd EVM ongediertebestrijder helpen wij u professioneel en effectief van de problemen met ongedierte af. Wij werken in de regio Amersfoort, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Garderen. Ook buiten deze regio kunnen wij u helpen, neem contact op voor een prijsopgave.

De volgende soorten ongediertebestrijding komen veel voor :

Wespenbestrijding

wespen bestrijderWespen veroorzaken veel overlast bij mens en dier, door hun vervelende en pijnlijke steken zorgen ze voor allergische reacties, vervelende onderbreking in het leven van mensen. Ze bouwen hun nesten vaak in de woonomgeving op droge plaatsen, vaak tegen of tussen wanden, plafonds en daken. Die plaatsen zijn veelal moeilijk bereikbaar en vergt het opruimen van zo’n nest de nodige moeite. Ga niet zelf modderen met spuitbussen

Termaat plaagdierbeheersing is gespecialiseerd in het effectief opruimen van wespennesten en heeft hiervoor de juiste middelen en gereedschappen. Eén telefoontje naar Termaat is voldoende om te zorgen dat het nest binnen 24 uur is opgeruimd tot de laatste wesp.

Muizen en rattenbestrijding

De overlast van muizen of ratten is vaak hardnekkig, omdat ze zich graag in de omgeving van voedsel ophouden. Daarom is het belangrijk om uw woon of werkomgeving goed te controleren op plaatsen die muizen en ratten de ruimte geven om zich te verbergen in uw omgeving. Ze kunnen veel schade aanrichten, zoals aangetaste materialen (kussens, houten constructies) en laten meestal uitwerpselen achter op plaatsen waar je dat liever niet ziet.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het zijn dat u toch last heeft van aanwezigheid of bezoekjes van deze dieren. Neem dan contact met Termaat Plaagdierbeheersing voor het effectief weren en opruimen van deze plaagdieren.

Contact

Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken komen veel voor in keukens omdat daar met voedsel wordt gewerkt, waar deze dieren verzot op zijn. Als het eenmaal zover is dat er een kakkerlak is waargenomen, adviseren wij u om zo snel mogelijk in actie te komen, zodat we snel en effectief deze dieren kunnen opruimen en de oorzaak van het probleem definitief kunnen verhelpen.

Houtworm bestrijding

houtworm Houtworm komt veel voor in oudere gebouwen met houten constructies, waar het oude hout (nog) niet is beschermd tegen deze diertjes, die zich een weg banen door het hout door het graven van gangen door het hout en daarmee de constructie van meubels, huis, schuur, loods aantasten.

Deze dieren willen we daarom zo snel mogelijk weg hebben om ergere schade te voorkomen. Door de aard van dit probleem is het nodig om grondig te werk te gaan. Termaat plaagdierbeheersing kan u helpen dit probleem met houtworm grondig en effectief aan te pakken. Neem daarom snel contact op om uw probleem met houtworm te verhelpen.

Mollenbestrijding

Mollen graven ondergrondse gangen vlak onder het maaiveld, met de welbekende molshopen als zichtbaar verschijnsel aan de oppervlakte. Mollen kunnen uw grasveld flink beschadigen. Heeft u last van mollen in uw gras? neem dan contact met Termaat Plaagdierbeheersing op, wij pakken de overlast voor u aan.

Ander ongedierte

Er zijn natuurlijk veel soorten ongedierte die hier niet zijn genoemd, ook daar kan Termaat Plaagdierbeheersing u bij helpen. Neem dus contact op met Termaat als u last heeft van welke soort van ongedierte ook, meestal is de oplossing dichterbij dan u denkt.

Contact

Pin It on Pinterest